Sortowanie
Źródło opisu
Katalog
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(2)
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Działu Pedagogicznego
(2)
Czytelnia dla Dorosłych
(1)
Autor
Byczkowski Andrzej (1931- )
(2)
Leszczyński Krzysztof (technologia żywności)
(1)
Mitek Marta (1951- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1990 - 1999
(2)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Hydrologia
(2)
Oleje roślinne
(1)
Owoce
(1)
Pieczywo
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Surowce roślinne
(1)
Zboże
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Podręczniki
(1)
Podręczniki akademickie
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Działu Pedagogicznego
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34463 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Działu Pedagogicznego
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 34464 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia dla Dorosłych
Brak informacji o dostępności: sygn. 664 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej